Webshop gesloten

HAPPY NEW YEAR! MAAK ER EEN KNALLEND 2024 VAN!
GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN DE GROOTSTE EN GOEDKOOPSTE VUURWERKWINKEL #ALTIJDDEBESTEDEAL

Welkom bij Vuurwerkland!

Welkom bij Vuurwerkland-Steenbergen.nl!

Ook dit jaar staan wij weer garant voor alleen het allerbeste vuurwerk tegen scherpe prijzen. Met een extreem breed assortiment bieden wij altijd de grootste keuze voor elk budget. Door alleen het best geselecteerde vuurwerk te verkopen zijn we herkenbaar en is onze kwaliteit discussieloos goed. Simpelweg geweldig vuurwerk verkopen tegen de allerlaagste prijzen is en blijft ons streven! 

Onze nieuwe producten worden elk jaar extremer en beter omdat wij zelf ook van vuurwerk houden. Met veel enthousiasme stellen wij onze collectie samen en zorgen wij er voor dat wij ook dit jaar weer in elk prijssegment het mooiste, beste en heftigste vuurwerk aanbieden.

Dankzij automatisering en onze scherpe visie op de markt kunnen wij u jaar in jaar uit beter én sneller helpen en is kopen bij Vuurwerkland-Steenbergen.nl écht een feest! Ondervind nu zelf de kwaliteit en service van Vuurwerkland-Steenbergen.nl! Wij staan graag voor je klaar!


Online vuurwerk bestellen
Naast het bestellen in onze showroom aan de Houtzagerij 8 te Steenbergen kan je uiteraard ook simpel en snel online je vuurwerk bestellen! Onderstaand lees je gemakkelijk de stappen van het online bestelproces door. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met de Vuurwerkland klantenservice via info@vuurwerklandbestel.nl of per telefoon op 0167 560 700.

Bestellen
Bestel je vuurwerk gemakkelijk online via onze webshop. Kies eerst je gewenste vuurwerk uit ons ruime assortiment en leg dit in de winkelwagen. Wanneer je wilt gaan afrekenen wordt er gevraagd om jouw gegevens en om een ophaaldag en tijdstip te kiezen. Hierna volgt de betaling. Wanneer deze succesvol is afgerond krijg je van ons een orderbevestiging van jouw bestelling en is het bestelde vuurwerk gereserveerd.

Betalen
Online betalen kan veilig en snel via iDeal en Bancontact. Selecteer tijdens het bestellen jouw bank en je wordt doorgestuurd naar het vertrouwde betaalscherm van je bank waar je de betaling kunt afronden.

Ophalen
Vuurwerk ophalen, kopen en direct meenemen kan dit jaar op 28, 29 en 30 december 2023 (Let op, zondag 31 december landelijk geen verkoop toegestaan). Op de dag en tijd die je hebt gekozen tijdens het bestellen kan je de bestelling op gaan ophalen. Vergeet niet het afhaalbewijs mee te nemen, uitgeprint of op je telefoon. In ruil voor het afhaalbewijs en je handtekening kan je jouw bestelling mee naar huis nemen! 

Garantie op siervuuwerk
Ondanks dat wij enkel het best geselecteerde en gekeurde vuurwerk verkopen is en blijft het handwerk. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met het door jou bestelde vuurwerk bewaar dan het product. Ga zo snel mogelijk met dit product terug naar onze winkel aan de Houtzagerij 8 te Steenbergen en je krijgt van ons een waardebon voor het komende jaar.