Klantenservice

ATTENTIE! Momenteel ontvangen wij veel berichten over het wijzigen van de afhaaltijd. Dit is helaas NIET mogelijk in verband met logistieke planning. Afhaaltijd vol=vol! 


Heeft u nog vragen betreffende betalingen, bestellingen, assortiment, prijzen etc. en kunt u onverhoopt geen antwoord op onze site op uw vraag vinden? Neem dan contact op met de Vuurwerkland-Steenbergen.nl helpdesk via info@vuurwerklandbestel.nl of telefonisch op telefoonnummer (+31) (0)167 - 560700. 

 

Betalen

 

iDEAL:
Uw online vuurwerkbestelling kunt u gemakkelijk betalen met iDeal.
iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw bank. Betalen via iDEAL is naast de meest veilige tevens de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen.

Bancontact / Mister Cash
Speciaal voor onze Belgische klanten hebben we vanaf heden ook Bancontact als betaalmethode aan de website toegevoegd. Bancontact is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen vanuit Belgie.
 

Showroom/winkel betaalmogelijkheden:

Contant

Wanneer u uw bestelling plaatst in onze XXL vuurwerkwinkel te Steenbergen dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling contant te betalen.

PIN
Naast de mogelijkheid om uw bestelling contant in onze winkel af te rekenen is het tevens mogelijk om bij ons uw bestelling per PIN af te rekenen. Dit geldt voor zowel alle Nederlandse als buitenlandse klanten die een pinpas bezitten met daarop het Maestro logo.

 

Afhalen


Uw geplaatste bestelling afhalen is dit jaar mogelijk op 28, 30 en 31 december 2019, dit zijn de wettelijk vastgestelde verkoop en afhaaldagen voor vuurwerk.
Onze showroom aan de Houtzagerij 8 te Steenbergen is tevens de afhaallocatie voor uw bestelling. 
LET OP! Landelijk géén verkoop op zondag 29 december!

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw gewenste afhaaldag en tijdstip selecteren.

Het afhalen van uw bestelling is mogelijk tijdens onderstaande tijdgroepen :

28 & 30 DECEMBER :
08.00 - 09.00 uur
09.00 - 10.00 uur
10.00 - 11.00 uur
11.00 - 12.00 uur
13.00 - 14.00 uur
14.00 - 15.00 uur
15.00 - 16.00 uur
16.00 - 17.00 uur
18.00 - 19.00 uur
19.00 - 20.00 uur
20.00 - 21.00 uur
21.00 - 22.00 uur

31 December kunt u uw bestelling afhalen tot uiterlijk 16.00 uur, hierna beginnen de Vuurwerkland Outlet acties!

Hoe eerder u bestelt, des te meer keuze u heeft uit de verschillende tijdgroepen. Indien een tijdgroep het maximaal aantal bestellingen heeft bereikt zal deze automatisch van de site verdwijnen.

Losse verkoop / Vuurwerk kopen en direct meenemen!
Tijdens de verkoopdagen op 28, 30 en 31 december kunt u ook vuurwerk kopen en dit direct meenemen. Ook tijdens deze laatste dagen is er voldoende keuze, u kunt tevens online uw bestelling doorgeven of de huidige voorraden controleren. Alle prijzen vermeldt op onze website zijn uitsluitend geldig tijdens de voorverkoop, gedurende de verkoopdagen zullen de prijzen over het algemeen gelijk liggen, echter kan het voorkomen dat verschillende artikelen goedkoper of duurder geprijsd zijn. Daarnaast knallen wij tijdens de verkoopdagen het jaar uit met diverse extra kortingen, dagaanbiedingen en stuntprijzen, mis dit spektakel dus niet!

 

Suggesties & Klachten

 

Suggesties
Vuurwerkland-Steenbergen.nl staat altijd open voor nieuwe ideeën en voorstellen voor nieuwe producten en/of merken. Daarvoor zijn we onder andere actief op verschillende social media platforms. Tevens kunt u met uw ideeën en suggesties terecht bij info@vuurwerklandbestel.nl. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Klachten
Voor Vuurwerkland-Steenbergen.nl is het belangrijk om onze klanten tevreden te houden. Wanneer u onverhoopt een slechte ervaring heeft gehad met Vuurwerkland-Steenbergen.nl, dan kunt u zich met uw klachten wenden tot onze afdeling klantenservice.

 

Showroom & Contactinformatie


Niet online maar in de winkel bestellen? Of wilt u onze producten eerst bekijken voordat u over gaat tot het plaatsen van een bestelling? U bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom!

In onze winkel en tevens afhaal locatie in Steenbergen staan de medewerkers van Vuurwerkland-Steenbergen.nl zes dagen per week voor u klaar om te helpen bij uw aankoopbeslissing. De Vuurwerkland-Steenbergen.nl medewerkers hebben jarenlange ervaring en laten u graag de voor- en nadelen zien van bepaalde producten en adviseren u graag bij het samenstellen van uw pakket.

Adresgegevens
Onze winkel en tevens afhaallocatie is gevestigd op het volgende adres;

Vuurwerkland-Steenbergen.nl
Houtzagerij 8 (naast Karwei Steenbergen)
4651 SN Steenbergen
Let op: altijd gratis parkeren!

Google Maps
Bekijk hier de route via Google Maps.

Openingstijden winkel Vuurwerkland-Steenbergen.nl
Onze winkel in Steenbergen is vanaf 3 december 2019 zes dagen per week geopend. Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag : 13:30 - 20:00 uur
Zaterdag : 10:00 - 17:00 uur
Zondag: : Gesloten

VERKOOPDAGEN 2019
28 december - 07.00 - 22.00 uur
30 december - 07.00 - 22.00 uur
31 december - 07.00 - 20.00 uur

Wenst u een bezoek buiten openingsuren, gelieve dan een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

 

© Vuurwerkland-Steenbergen.nl 2005 - 2019