VUURWERKSHOW

IEDEREEN BEDANKT VOOR ZIJN/HAAR KOMST! 

LET OP! KLIK >HIER< VOOR DE PRIJSWINNAARS!


Het lijkt een eeuwigheid geleden en eigenlijk is het dat ook wel. We stonden aan het voorjaar van de ‘500gram’ kruit per cake regelgeving, online vuurwerk bestellen was een illusie en van de term ‘compound vuurwerk’ had nog nooit iemand gehoord. Om je even een tijdsbeeld te geven, we hebben het over december 2005. In deze maand zag Vuurwerkland-Steenbergen.nl het levenslicht!

We vieren dit jaar onze 15e verjaardag en zullen dit jubileumjaar groots uitpakken. Wie jarig is, geeft een feestje! Dit gaan we doen met ongekende acties, bizar veel voordeel en een groots vuurwerkspektakel! Op zaterdag 7 december luiden we ons jubileumjaar in met een heftige warm-up show, laten we je zien wat we verkopen met een productdemonstratie en sluiten we af met een gruwelijke finaleshow. Het feest maken we compleet met DIKKE demodeals, meerdere winacties en gratis vuurwerk bij elke bestelling. Vuurwerk, véél vuurwerk staat deze avond centraal en samen vieren we de mooiste traditie van Nederland. Noteer Zaterdag 7 december 2019 dus snel met dikke letters in je agenda, zorg ervoor dat je er bij bent en vergeet ook niet al je vrienden, familie, huisgenoten, kennissen en buren mee te nemen!

 

Gratis Entree! Een feest voor jong én oud!


Het Vuurwerkland-Steenbergen.nl mega vuurwerkspektakel vindt plaats vlakbij onze showroom aan de Houtzagerij 8 te Steenbergen. Op het bedrijventerrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit busstation steenbergen (+/- 10 minuten lopen). Don't miss it!

  • ZATERDAG 7 DECEMBER 2019
  • AANVANG: 19.30 UUR
  • START VUURWERK: 20.00 UUR
  • BEDRIJVENTERREIN STEENBERGEN (VLAKBIJ ONZE WINKEL)
  • GRATIS ENTREE!


SCHIETLIJST! Naast een warm up- en mega finaleshow laten we je ook de kwaliteit van onze producten zien met een grootse vuurwerkdemonstratie. Benieuwd naar welke producten we zaterdag gaan demonstreren? Bekijk dan snel de schietlijst via onderstaande link! https://www.vuurwerklandbestel.nl/schietlijst-demo-steenbergen-web.jpg

 

Ben jij ook aanwezig? Meldt je snel aan op de Facebook event pagina en nodig al je vrienden uit! We vieren onze verjaardag maar één keer in de 5 jaar. Als we het doen, doen we het in stijl. Mis het niet!
https://www.facebook.com/events/458727574752666/

 

P.S.: Bij een jubileum, horen jubileumdeals. Hou daarom onze webshop en social media kanalen goed in de gaten en blijf op de hoogte van alle 15 jaar Vuurwerkland-Steenbergen.nl acties die rond onze verjaardag georganiseerd zijn!

 

VUURWERKSHOW - 7 december 2019

 


Zaterdag 7 december 2019 - Vlakbij onze winkel op het bedrijventerrein van Steenbergen!

Locatie vuurwerkshow Vuurwerkland-Steenbergen.nl

 

Dank aan onze partners en sponsoren!