DISCOUNTDAY 2019

ZONDAG 15 DECEMBER 2019
VUURWERKLAND DISCOUNTDAY!


Eindelijk kunnen we onthullen wat er morgen staat te gebeuren: zondag is het namelijk weer Vuurwerkland-Steenbergen.nl Discountday!

Alleen aanstaande zondag 15 december ontvangt iedereen maar liefst 7% extra korting op een bestelling én krijg je van ons een extra gratis Aragon cake bovenop het normale gratis vuurwerk! Daarnaast kan je profiteren van maar liefst 6 extra #discountdeals welke wij aanbieden tegen een prijs waar ze het in China bijna niet voor kunnen maken én knallen we tijdens openingstijden elk uur een nieuwe #happyhourdeal online! Bereid je dus alvast maar voor want dit jaar slaan we helemaal door!

De 7% korting en het extra gratis vuurwerk wordt aanstaande zondag zowel online als in onze winkel gegeven. Bestel je online, dan wordt de extra korting direct verrekend in de winkelwagen! Ook de speciale discountdeals en winactie's zijn zowel online als in de winkel van toepassing. De winkel is morgen (zondag) geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Naast de korting zijn er zondag nog talloze andere winactie's en aanbiedingen. Zo maakt iedereen die zondag een bestelling plaatst, zowel online als offline, kans op een mooie prijs. We verloten onder alle bestellers 3x 100 euro shoptegoed voor tijdens de verkoopdagen en geven hele dikke prijzen weg via Facebook & Instagram! De prijswinaars van de winacties worden via een nieuwsbericht bekend gemaakt op dinsdag 17 december. 


Komende zondag 15 december, don't miss it en profiteer!

 

  • 7% Extra korting op het gehele assortiment!
  • Extra gratis Aragon cake bij elke bestelling!
  • 3x Kans op 100 euro shoptegoed!
  • Ongekend goedkope #DISCOUNTDEALS
  • Elk uur een nieuwe #HAPPYHOURDEAL (NIEUW!)
  • Dikke winactie's en prijsvragen op Facebook en Instagram!


Een groot feest online én in de winkel! Dit is hét moment om te kopen! Tot zondag!

 

Morgen! Vuurwerkland Discountday 2019!

 

Morgen! Vuurwerkland Discountday 2019!